Grafisch vormgeving

Grafisch vormgeving, wat is dat nou eigenlijk? Tsja, dat vindt Bertus zelf dus ook een goede vraag. Hij kan de betekenis op internet opzoeken of met allerlei moeilijke begrippen zoals typografie en beeldsoortdrager smijten. Maar zo is Bertus niet. Hij houdt gewoon van begrijpbare taal en vindt het beter om je een idee te geven van zijn kijk erop. Grafisch vormgeving is volgens Bertus, simpel gezegd, het plaatje dat bij jouw verhaal hoort. De vertaling van jouw creatieve ideeën en bedrijfsmentaliteit, naar herkenbare, visuele uitingen: een boodschap. En dat kan een logo of huisstijl zijn, maar ook een folder, poster, catalogus of de verpakking van jouw product.

Wat Bertus vaak ziet, zijn ondernemers die overlopen van goede ideeën. En dat is nou precies wat nodig is als het startschot voor het creatieve proces. Het enige dat daar nog aan toegevoegd kan worden, is hulp bij de uitvoering ervan. En daar komt studio Bertus in beeld. Hij maakt met alle liefde en plezier jouw ontwerp en daarbij zorgen hij ook nog eens voor de vormgeving ervan.
Bekijk bertus' zijn portfolio

fotografie

Je wilt graag je (potentiële) klanten laten zien wie je bent en wat je doet. Dat kan natuurlijk via een website of een advertentie in het lokale huis-aan-huisblad maar het kan ook via een video of prachtige foto's! Een promotiefilm, bedrijfspresentatie of instructievideo; vertel ons wat je wensen zijn en Bertus gaat voor je aan de slag zodat je klanten niet meer om je heen kunnen. Bertus is van alle markten thuis op het gebied van animatie en filmproducties en door deze combinatie kan hij jouw bedrijf, product of dienst met video doeltreffend en professioneel promoten. Zoek niet verder want bij Bertus ben je aan het juiste adres.

Ook voor fotoreportages voor bijvoorbeeld op je social media en andere uitingen zit je bij Studio Bertus. Al meer dan 15 jaar maakt Bertus de mooiste foto's die al gebruikt zijn in meerdere bladen/magazines en websites. Dus wil jij graag je bedrijf optimaal in "the picture" zetten? maak dan snel een afspraak met Bertus, dan gaan we samen snel aan de slag!